Halo Frikovi, ovdje Ana Benačić :-)

Sjećate li me se od prije…

… sad vam se opet javljam jer želim s vama podijeliti najnovije vijesti. Tek prije nekoliko tjedana objavila sam svoju treću knjigu – Negdje između. 😀 😀 😀 Inače se knjiga trebala zvati Anđeli ne moraju imati krila, no budući da mi je to bilo nekako dugačko odlučila sam se za ovaj naslov uz pomoć svoje majke.
Knjigu sam napisala u svega nekoliko mjeseci i vrlo sam zadovoljna kada sam čula profesionalne komentare. Promocija se održala 25. ožujka u 19 sati i vrlo se ponosim svojim radom. Knjigu je izdala biblioteka Grafiti te je ovo njihova 17. knjiga po redu. Ovim putem se puno zahvaljujem Vladimiru Bakariću, Dubravku Matakoviću, doc.dr.sc. Draženu Švagelju, te Ivani Petričević! (puno su mi pomogli)

NEGDJE IZMEĐUU knjizi Negdje između se radi o djevojci Klaudiji koja će poginuti u prometnoj nesreći zajedno sa svojim roditeljima. Tada dolazi u raj i dobiva zadatke koje mora obaviti. Radnja se komplicira, dolazi do preokreta…. Klaudija je isprva jako nervozna zbog svega, ima mnogo pitanja o raju i anđelima koje se svi ljudi ispituju, ali neke odgovore će jednostavno dobiti tek na kraju knjige. Ova knjiga također ima malo neobičnu temu kao i prošle dvije, samo ima veću poruku ljudima. Malo je ozbiljna i neozbiljna te sam kroz nju provela jedno svoje mišljenje o raju. Jer – tko se nije zapitao što se dogodi kada nam završe životi?

Nadam se da vas je ovo zaintrigiralo da ju jednom pročitate i komentirate.Eto toliko od mene. Sad vas pozdravljam do neke nove zgode. 🙂

Ana Benačić

3 comments on “Halo Frikovi, ovdje Ana Benačić :-)

  1. Bok Ana. Čula sam za tvoje knjige iako ih još nisam pročitala. Stvarno sam se iznenadila kada sam čula da jedna tinejđerica piše knjige. Ja sam to, naime, puno puta pokušala, ali mi nekako ne ide. Bez obzira na to i dalje se nadam da ću jednoga dana biti spisateljica što mi je najveći san još od malih nogu. Ti si pravi primjer da je moguće još u mldim danima napisati zanimljivo djelo koje će se ljudima svidjeti. Nadam se da ću jednoga dana i ja uspijeti napisati i objaviti koju knjigu, a tebi želim puuuuuuuno sreće s daljnjim pisanjem i još puuuuuno objavljenih knjiga:D
    P.S. Jedva čekam pročitati tvoje knjige. 😉

  2. Ja sam imala čast da pročitam tvoj prvu knjigu,Divlji. Odlična je.Nevjerojatno je da tinejđer može napisati takvu knjigu.Drago mi je što si iz Vinkovaca jer bih voljela da upoznam osobu koja je toliko slična meni i naravno da mi daš koji savjet,autogram da ni ne spominjem. 😉 Ja već dugo radim na nečemu.Toliko sam puta odustala,ali kada se sjetim tebe jednostavno me to motivira i nastavim.Ne predajem se.Pišem već tri godine,imam blog koji prati cijeli svijet i ponosim se time,objavljujem priču/knjigu na fb-u.No,nisam uspjela da nešto objavim. Družim se sa ljudima poput nas dvije,mladim piscima iz Srbije,Bosne i Hercegovine i Hrvatske,od nas 50,dvije su cure objavile knjigu.Ti si već tri. Divim ti se! Jedva čekam da dođem tvoje nove knjige i naravno da vidim kakva mi je konkurencija,hehehhhehehehe… 😉 😛 Planiraš li još pisati? Razmišljaš li da se time baviš kada odrasteš?

  3. Čitala sam knjigu Divlji,dok Prokleti predosjećaj i tu novu još nisam. Kada ih se dokopam,haha,pročitat ću ih obavezno. Drago mi je što si iz Vinkovaca jer bih te voljela upoznati i dobiti autogram, 😉 Nadam se da ćeš me savjetovati jer i ja također nešto pripremam,pa bih to objavila u jesen ili zimu… Sretno sa ostalim knjigama.
    Divim ti se,malo je onih koji su postigli toliki uspjeh. 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s