Naslovnica knjige Tajni dnevnik Marije Antoanete

Tajni dnevnik Marije Antoanete

Svi smo iz povijesti učili o Mariji Antoaneti. Moje mišljenje je da smo svi učili krivo! Ona nije bila bešćutna prema narodu, nije živjela u sreći niti je ikada osjetila imalo suosjećajnosti. Njezin svijet je bio potpuno drukčiji, ona nije znala za glad i siromaštvo sve do trenutka kada je to nije snašlo. Po mome mišljenju bila je hrabra žena, koja je znala voljeti i slušala je svoje srce. Molim vas da ne slušate ogovaranja o njoj i neka zastranjela mišljenja koja samo imaju na pameti: Ha bogatunka, što je njoj falilo?  Malo nježnosti, dobrote, ljubavi.

dnevnikPročitajte knjigu i uživajte u drukčijim pogledima na svijet  jer treba gledati dalje no što vidiš!!!!

by KarlaRii

2 comments on “Tajni dnevnik Marije Antoanete

  1. Knjiga je prekrasna zar ne? Jako mi je drago što je ova knjiga napisana jer Mariju Antoanetu većina knjiga prikazuje kao rastrošnu i razmaženu bludnicu,a ova knjiga je pokazuje kao djevojčicu kojoj je sretno i bezbrižno djetinjstvo naglo prekinuto, kao naivnu ženu ne naviknutu speltkama francuskog dvora i na kraju krajeva kao brižnu majku što je ona zapravo bila. Ona spada među žene kojima se najviše divim i koje poštujem i ne vjerujem da nikakvim ogovaranijma koji je blate.

  2. Prekrasna knjiga koja jednu od najpoznatijih francuskih kraljica pokazuje u potpuno novom svijetlu. Definitvno preporučam! 😛

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s